Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Kincskereső Tagiskola

Iskola csalogató programok dátumai:

2019. február 19., 17h

 

 

Cím:

Budapest, 1119, Fogócska u. 6.

Telefonszám:

06 1 208-5538

Tagozat:

Winkler Márta alapította iskola

Szakkörök:

foci
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 hozzászólás

  • zsuzsi szerint:

    A hirek szerint lehetetlen bejutni. Nem véletlen: tényleg nagyon jó, minden gyereknek ezt kívánom. Szerencsére nem hittünk a híreszteléseknek és mi vagyunk az élő példa: be lehet jutni (kicsi az esély, mert sok a testvér és nagy az érdeklődés .. de protkó nélkül sikerült):

    Itt tényleg kincskeresés zajlik: minden gyerek megtalálja a maga kincsét. Az első két év ovisabb, a második kettő már egész iskolás -bár osztályzás csak negyediktől van-, az utolsó két évben pedig felkészülnek a 6osztályos gimis felvételikre. MIközben ugyanazon állami tankönyvekből tanulnak és haladnak.

    A közösségi élet ritka jó, a pedagógusok elkötlelezettsége és odafigyelése pedig példaértékű. Nem is értem, miért nem így van mindenhol.

  • Facebook Profile photo Huvos Agnes szerint:

    A legjobb dolog, ami egy gyerekkel történhet: kis osztálylétszám, egyéni bánásmód, tehetséggondozás és a máshogy fejlődő gyerekek segítése, valós közösség, megalapozott módszertan.