Miroslav Krleza Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Szombathelyi Tagintézménye

Iskola csalogató programok dátumai:

2019. február 22., 13h

2019. március 1., 14h

 

 

Cím:

Szombathely, 9700, Jászai Mari u. 4. II. em.

Telefonszám:

06 30 588-6942

Tagozat:

Horvát nemzetiségi
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 hozzászólás

  • Facebook Profile photo Borbély Marcsi szerint:

    Rengeteg odafigyelést kapnak a gyerekek tanáraiktól. Akik mivel alacsony az osztálylétszám szinte egyénileg tudnak foglalkozni a gyerekekkel. Nagyon családias a légkör,ami a mai rohanó világban fontos.Nagyon jól döntöttünk mikor ezt a sulit választottuk. Ebben az iskolában a gyerek az első és nem a teljesítmény orientáltság számít. A tanárok anyanyelvi szinten alkalmazzák a horvátot így a tanulók csak úgy szívják magukba a tudást.A lányom nem tudott egy szót sem horvátul,most második osztályos de merem állítani,hogy nem lenne elveszve Horvátországban( és ezzel nincs egyedül az osztályukban).A nyelvtudásuk valami hihetetlen. Nagyon jók az oktatási alapok,a tanító nénik kihozzák mindenből és mindenkiből a maximumot.Teljesen felszerelt,korszerű tantermekben tanulhatnak a diákok. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az iskolát.

  • Facebook Profile photo Ferenczi-Oszkó Ágnes szerint:

    Hagyományos iskolából váltottunk, nagyon jól tettük. A fiam szabályosan kivirult. Gyerekközpontú, humánus, de szigorú, barátságos a légkör, vidám a környezet. Kis létszámú osztályok vannak, így maximálisan oda tudnak figyelni minden gyerekre külön is. Az iskola kéttannyelvű, és horvát anyanyelvű tanárok biztosítják a minőségi nyelvoktatást.