Még nem késő! Táborok, ahol van még szabad hely

tabor

Úgy alakult, hogy mégiscsak jó lenne 1-2 hétre táborba küldeni a gyerkőcöt? Keresgélsz, de nem igazán találsz már szabad helyeket? Semmi pánik, összeszedtük neked azokat a táborokat, ahová biztosan lehet még jelentkezni.

Tábor kereséséhez használd a taborfigyelo.hu oldalt!

Helyszín, időpont, tematika és ár alapján is tudsz keresni a www.taborfigyelo.hu oldalon, ahol idén összesen több mint 1200 turnust hirdettek meg a szervezők. Érdekesebbnél érdekesebb tematika közül lehet választani, a kézműves, alkotó- és úszótáboroktól kezdve a horgász, lovas, nomád témákon át egészen a média, színház és divattáborig.

Természetesen érdemes minél előbb rákeresni a még szabad időpontokra és helyekre, hogy biztosan találj olyat, ami számodra és a gyermeked számára is megfelelő.

 

A tematika az úr

Manapság már nagyon felgyorsult körülöttünk a világ, a gyerekeket nem köti le túl hosszú ideig a foci vagy a virágszedés, ahogy minket annak idején. Márpedig ha unatkoznak, a nagyobbak egyből előveszik a különböző kütyüket, a kisebbek pedig nyafogni kezdenek.

Ezért a hagyományos kézműves tábor is specializálódott barkács, DIY, hagyományőrző vagy képességfejlesztő tematikára. Sőt, hangtálas kézműves tábort is szerveztek idén Pomázon 3 és 8 év közötti gyerekeknek.

 

Ahol még biztosan van hely

Budapestre rákeresve még 194 találatot ad ki a részletes tábor kereső. Többségük napközis, és elsősorban az általános iskolás korosztálynak szól. Van köztük főző-, mese-, vízi tábor, bábos színjátszó, illetve kalandtábor, krimi és szabaduló játék tábor is.

kezmuves tabor

A Minecraft, a programozó, a Lego robot és a virtuális valóság táborokban is van még szabad hely a nyárra. Ha pedig most kezdi az 1. osztályt a gyermeked, érdemes elgondolkodni a Sulira hangoló táboron, mely augusztus utolsó hetében kerül megrendezésre Újbudán.

 

A Balatonhoz küldenéd inkább?

Arra is van lehetőség! Az északi és a déli parton is több ottalvós táborban van még hely. Természetesen ezek ára a szállásköltségek miatt magasabb, mint a napköziseké, de a víz közelsége valószínűleg megéri azt a plusz kiadást. Pláne akkor, ha esetleg idén nem tudtok víz mellett nyaralni.

 

Ugye te is voltál gyermekként táborban? Valószínűleg nem applikációs, robotos vagy kamionos tábor volt, sőt, talán nem is vitorlás, mégis felejthetetlen élményekkel, vagy akár életre szóló barátságokkal tértél haza. A gyermekek ugyanezt élik át ma is, csak a világ gyorsult fel kicsit körülöttük. 🙂

 

Ha tetszett a cikk, és van olyan ismerősöd, akinek szüksége lehet táborozós tippekre, kérlek, oszd meg vele is ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük